Jernia fornøyd med nettsatsing

Jernia fornøyd med nettsatsing

- Tidspunktet for lanseringen kunne ikke vært bedre, sier butikksjef Ole Martin Evensmo.

Jernia i lang tid har ønsket seg større tilstedeværelse på nett, og har produkter som egner seg godt til dette.

- Vi er godt fornøyd med de tre første ukene. Driftsmessig fungerer ting veldig bra og tilbakemeldingene fra kundene er veldig gode, sier butikksjef for Jernia.no, Ole Martin Evensmo, til IT-Bransjen.

Populært med kjøkkenutstyr

Tidspunktet for lanseringen var godt planlagt, med tanke på at Jernia selger godt før jul.

- Tidspunktet for lanseringen kunne ikke vært bedre. Jernia er kjent for å tilby et rikt utvalg varer som passer under juletreet. Det merker vi også på Jernia.no, der folk nå handler både kjøkkenutstyr og verktøy, fortsetter han.

Julegavebutikk

- Jernia er en kjede i vekst og har mer enn 160 butikker. Når vi i tillegg har åpnet nettbutikk, skal vi ta ytterligere markedsandeler og styrke merkevaren Jernia. Vårt mål er at Jernia skal være julegavebutikk nummer én, enten de handler på nett eller i butikk, sier han.

Godt samarbeid

De sterke aktørene Jernia og Komplett har gått sammen om å etablere nettbutikken, noe som burde være et godt utgangspunkt.

Butikksjefen er veldig fornøyd med Komplett, som har bidratt med kompetanse knyttet til drift av nettbutikken samt logistikk.

- Samarbeidet med Komplett går meget bra. De har drevet med netthandel i 15 år og er Skandinavias ledende aktør innen netthandel. De leverer gode løsninger for it og logistikk, noe som sikrer oss en velfungerende teknisk løsning, fortsetter Evensmo.

Konsernsjefen for Komplett, Ole Vinje har også bare ros å komme med.

- Samarbeidet med Jernia fungerer godt, sier han og utdyper; - Jernia.no AS bruker hele Komplett-konsernets infrastruktur, alt fra it-løsninger, webløsninger, økonomisystemer og logistikksystemer.

Lik layout

Nettbutikken har fått et tilnærmet likt oppsett som komplett.no, med flere hovedkategorier å velge mellom. Klare farger og tydelig oppdeling gjør den oversiktlig og lett å finne frem i.

En av de største konkurrentene til jernia.no vil bli Clas Ohlson og Biltema som også har egne nettbutikker. Begge fokuserer på pris som virkemiddel, og det blir spennende å se om jernia.no vil hevde seg i konkurransen.

Enterprise