Kundene vil ha totalleverandører

Kundene vil ha totalleverandører

Pearl Consulting melder rekordresultat for første halvår i år. Dette skyldes etterspørsel for totalleverandører, mener selskapet selv.

Konsulentselskapet Pearl Consulting, etablert 2006 av SAP-veteraner, melder om en økning i resultater med hele 77 prosent første halvår i år sammenlignet med samme periode i fjor.

I kroner og øre endte første halvår på en omsetning på 57,5 millioner kroner, og et resultat før skatt på 5,5 millioner kroner.

Selskapet angir en stigende etterspørsel i markedet for totalløsninger som tilrettelegger markedsføring og salg i alle kanaler. I tillegg mener Pearl at kundene foretrekker partnere som sørger for drift og forvaltning i ettertid.

Det kan uansett være vanskelig å automatisk tvile på resultatet. De syv siste kontraktene har en samlet verdi på omlag 50 millioner kroner.

Administrerende direktør Ingemar Goksøyr og daglig leder Geir Thoresen er svært tilfreds med utviklingen.

- Det er ingen tvil om at SAP sitt oppkjøp av markedslederen hybris har gitt oss et solid løft innen netthandel og omnikanal, og vi ser at det er innen disse områdene vi ser den største investeringsviljen, sier Thoresen i en melding.

Selskapet jobber nå med rekruttering for å håndtere veksten.

Kontrakt med Telenorbutikken

Telenorbutikken har nylig inngått en avtale med Pearl Consulting om nytt og skalerbart forretningssystem fra SAP og POS fra Head.

Forretningssystemet inneholder innkjøp, sortimentsstyring, vareflyt, salg og provisjoner, styring og kontroll, POS-system, og økonomi. Støtte for abonnementsløsninger er også sentralt, og håndteres POS-system fra Heads. Løsningen skal også gi automatisk provisjonsavstemming og elektronisk signering av abonnementskontrakter.

Kontrakt med Maske

Maske Gruppen har inngått avtale med Pearl Consulting om nytt mal-basert forretningssystem basert på SAP. Kontrakten har en verdi på om lag 15 millioner.

- Vi er stolte over at Maske Gruppen har inngått et langsiktig samarbeid med Pearl, og dette viser at vår bransjespesialisering og fokus på mal-løsninger har vært vellykket, sier administrerende direktør Ingemar Goksøyr i Pearl Consulting.

Selskapet har vunnet driftsavtaler med Ark, Gyldendal, Fjeldheim & Partners og Motek.

Enterprise