Kvasir lanserer brukeromtaler

Kvasir lanserer brukeromtaler

Kvasir gir brukerne mulighet til å skrive omtaler av bedrifter direkte på nett-tjenesten.

Kvasir åpner nå for brukeromtaler og gir brukerne mulighet til å skrive omtaler av bedrifter direkte på nett-tjenesten. Initiativet lanseres for å få mer brukergenerert innhold på websidene.

- Ved å engasjere våre brukere oppretter vi kommunikasjon mellom bruker og kunde, noe vi tror vil øke verdien av oppføringer på vår tjeneste, sier forretningsutvikler hos Kvasir, Tom-Arild Trosterud i en pressemelding.

I en testperiode lanseres brukeromtaler i første omgang på Kvasirs firmasøk, men i løpet av høsten vil tjenesten gjøres tilgjengelig på hele nettsøket.

Positive tilbakemeldinger

I testperioden har Kvasir gjort omtalefunksjonen tilgjengelig for de bransjene de føler det er mest naturlig å kommentere på, men kunder i alle bransjer gis muligheten til brukeromtaler om de ønsker det.

- Tilbakemeldinger fra kundene er gjennomgående positive, forteller Trosterud.

Alle omtalene må godkjennes i henhold til gitte retningslinjer av en egen redaksjon hos Kvasir før publisering, fortsetter meldingen.

Eniro har også lansert brukeromtaler på Gule Sider. Disse er nå tilgjengelige på over 100 bransjer på gulesider.no.

- Det kommer nå bortimot 50 omtaler om dagen og vi vil åpne opp flere bransjer fortløpende, forteller portalsjef Tore Godager.

Enterprise