Lacie med ekstremdisk

Lacie med ekstremdisk

Selskapets nye harddiskløsning kommer med opp til to terabyte lagringsplass og et vell at tilkoblingsmuligheter.

Big Disk Extreme+ er Lacies nyeste harddiskløsning og tilbyr opp til to terabyte lagringsplass, og tre forskjellige tilkoblingsmuligheter, Firewire 800, Firewire 400 og USB 2.0. Diskene er kompatible med Windows og Mac OS X v10.2.8 eller nyere, og er allerede klare for salg. Prisene går fra 350 dollar og oppover.

Den nye ekstreme eksternløsningen benytter seg av to harddisker som er forhåndsoppsatt med Raid 0. Løsningen kan ligge flatt eller stå på høykant. Det er også mulig å montere harddiskløsningen i rack. Big Disk Extreme+ byr også på Lacies nye Shortcut-teknologi, som kan starte opp et hvilket som helst forhåndsoppsatt program, inkludert det medfølgende sikkerhetskopiprogrammet EMC Retrospect.

Harddiskene som sitter inne i selve eksternløsningen spinner begge med en hastighet på 7 200 rpm, og kan skilte med hele 32 megabyte hurtigminne sammenlagt. Big Disk Extreme+ kommer i tre forskjellige konfigurasjoner i første omgang, med en terabyte, 1,5 terabyte og i august med to terabyte lagringsplass. Minstemann koster 350 dollar, mens mellomstemann koster 600 dollar. Versjonen med to gigabyte, som kommer i salg i august, vil koste hele 850 dollar.

Les mer hos LaCie.

Les om:

Enterprise