Lanserer mobil utskriftsløsning

Lanserer mobil utskriftsløsning

Xerox forenkler mobilutskrifter, og kaprer Oslo og Lørenskog kommune i verdifull avtale.

Xerox lanserer i disse dager printerenheten Xerox Mobile Print Solution, som åpner for utskrift fra mobile enheter uten nedlastingen av drivere og applikasjoner. Systemet er tilpasset den nye trenden med økende mobilitet i arbeidshverdagen, og skal være spesiellt fordelaktig for folk som er mye på farten.

Ved å sende dokumentet man skal skrive ut som vedlegg i en e-post fra mobilen eller en minibærbar maskin, vil man motta en kode som siden kan tastes inn på en av Xerox' printere. Dermed vil man kunne unngå unødvendige utskrifter, og risikerer ikke at dokumentene havner i uvedkommende hender.

50 millioner

Xerox er på offansiven for tiden, og har også nettopp inngått en to års kontrakt med Oslo og Løresnskog kommune til en verdi av 50 millioner kroner. Selskapet blir eneleverandør til de to kommunene, og avtalen gjelder kjøp og leie av multifunksjonsmaskiner.

Implementeringen av Xerox' løsninger startet opp allerede i oktober, og selskapet skal bistå kommunene i standardiseringen av besparende multifunksjonsplattformer.

-Vi anser det som en stor tillitserklæring å ha blitt valgt som eneleverandør, og ser frem til å samarbeide med alle kommunens ansatte og bidra til at de kan levere gode og profesjonelle tjenester til kundens innbyggere, sier salgsdirektør Jon Dahl i Xerox til Computerworld.no.

Enterprise