Lervik nekter å snakke

Lervik nekter å snakke

Fast-sjef Markus Lervik nekter å snakke om selskapets kreative regnskapsføring. Samtidig er han fjernet fra styrene i Fasts datterselskaper.

Det har gått to måndeder siden Fasts regnskapstriksing kom for en dag. Regnskapene var blåst opp med fiktive kontrakter og aggressiv inntektsføring.

Fortsatt nekter Markus Lervik å kommentere Kredittilsynets politianmeldelse i vår. Dagens Næringsliv prøvde å få Fast-sjefen i tale under Fast og Comperios skandinaviske brukerforum i går, men han var ikke interessert i å si noe som helst om saken.

LES OGSÅ: - Fast må etterforskes

I tillegg har Microsoft, som kjøpte Fast i januar, ifølge DN fjernet Lervik fra styrene i flere av Fasts datterselskaper. Dette gjelder Bwise, Kopet, ETL Experts og Fast Internatonal.

Styrelederjobben skal være overtatt av Microsoft-advokat Keith R. Dolliver, som er ansvarlig for den globale selskapsstrukturen i Microsoft.

LES OGSÅ: Jukset seg til millionbonus

Etter at Kredittilsynet gikk til politianmeldelse har Oslo politidistrikt henlagt saken. Tilsynet har imidlertid klaget avgjørelsen inn for Oslo Statsadvokatembete, samt varslet at saken vil tas opp med Riksadvokaten dersom henleggelsen ikke omgjøres.

Enterprise