Leverer ERP-løsning til Bohus

Leverer ERP-løsning til Bohus

Ciber Norge skal levere ny ERP-løsning til hele Bohus-kjeden i en avtale verdt flere titalls millioner kroner.

- Vi starter nå i første kvartal et viktig prosjekt med Bohus. Det er en full implementeringsløsning for hele kjeden som består av 62 utsalg, regionale lagere og et kjedekontor i Oslo. De får blant annet ny logistikk og varehandelsløsning hvor SAP er valgt som programvare, sier administrerende direktør Steinar Sveen til IT-Bransjen.

Høye ambisjoner

Bohus hadde store ambisjoner i forhold til skifte av sine datasystemer og i prosessen var det viktig å finne en leverandør som kunne levere en helhetlig løsning.

-Den tilbudte løsningen møtte våre krav på alle kritiske områder, og implementeringspartner Ciber utviste en ydmyk forståelse for oppgaven og ambisjonene til Bohus. Videre utviste Ciber kreativitet i forhold til å etablere en avtalestruktur som sikrer gjensidige interesser, sier IKT- og logistikkdirektør Ole Gunnar Honningsøy i Bohus i en pressemelding.

Tolv tilbud

Bohus mottok totalt tolv tilbud fra ulike selskaper med solid kunnskap innen varehandel. Etter en rekke forhandlingsrunder ble til slutt SAP valgt som systemplattform og Ciber Norge til samarbeidspartner.

Ciber Norge hadde i fjor en totalomsetning på 207 millioner kroner og et driftsresultat på 20 millioner kroner. Selskapet har 170 ansatte og hovedkontor i Oslo sentrum.

Enterprise