LinkedIn ønsker å bruke deg.

LinkedIn ønsker å bruke deg.

Ønsker du ikke at ditt navn og bilde skal brukes til markedsføring? Endre oppsettet!

LinkedIn har introdusert nye innstilinger for bruk og deling av dine bilder og opplysninger. Hvis du ikke endrer disse innstillingene kan ditt navn og bilde brukes i markedsføring. Ønsker du det ikke må du endre disse innstillingene på LinkedIn:

Standard innstillingen for disse valgene er at man tillater bruk av navn og bilde, dette må derfor eksplisitt deaktiveres.

Slik fjerner du innstillingen (Se Bilde).

  1. Klikk på navnet ditt og velg «Settings» fra menyen
  2. På settings-siden velg «Account».
  3. Velg «Manage Social Advertising».
  4. Fjern avkryssningen i boksen ved siden av «LinkedIn may use my name, photo in social advertising».

Sammen med denne endringen finner man også endringer under «E-mail Preferences» og « Groups, Companies & Applications » som tillater henholdsvis «Partner InMails» og deling av data med tredjeparts programmer.

Vi observerer at LinkedIn velger å automatisk inkludere alle brukerne sine. Dette viser bare at man må være bevist når man deler sin informasjon, selv på nettsteder som er ment for profesjonell bruk.

Enterprise