LogMeIn i gratisversjon

LogMeIn i gratisversjon

Nå koster det ingenting å fjernstyre Mac-en fra iPad-en din.

LogMeIn er en av de aller beste fjernstyringsløsningene for Mac og pc, og følges også av en kraftig iOS-app.

Med appen, kalt LogMeIn Ignition, kan du fjernstyre både Mac-er og Windows-bokser fra en iPad eller iPhone.

LogMeIn Ignition kostet tidligere 165 kroner fra App Store, men før jul kom den i en ny versjon som ikke koster noenting. Den har dessuten fått et nytt navn, og heter nå kun LogMeIn.

LogMeIn Free

Med den nye LogMeIn-appen kan en hvilken som helst iOS-bruker få tilgang til sine datamaskiner og fjernstyre dem. Appen fungerer sammen med LogMeIns gratis fjernstyringsløsning, LogMeIn Free, som gir brukere tilgang til filer og muligheten til å kjøre programmer, over både trådløsnett og 3G-mobilnett.

Det er mulig å oppgradere til en Pro-versjon i selve appen mot en årlig kostnad på 280 kroner. Da får man tilgang til funksjoner som HD-strømming av video og lydinnhold til iOS-enheter, integrasjon mot skylagringstjenester og filbehandling, slik at du kan se på, kopiere, overføre og lagre filer mellom dine iOS-enheter og Mac eller pc.

LogMeIn beholder Ignition for iPad/iPhone i App Store for eksisterende Ignition-brukere, og har oppdatert appen med støtte for HD-fjernstyring (og HD-strømming) fra datamaskiner til iOS-enheter. Disse nye funksjonene, samt appens eksisterende premium-funksjoner, er tilgjengelig for Ignition-brukere mot ingen ekstra kostnader og krever ikke LogMeIn Pro-abonnement.

En versjon av den nye LogMeIn-appen for Android-telefoner og -nettbrett er planlagt for 2012, ifølge britiske Macworld.

Du kan laste ned LogMeIn gratis fra App Store her. Appen er universal. Krever IOS 3.0 eller senere.

Les om:

Enterprise