Making Waves fortsetter veksten

Making Waves fortsetter veksten

Selskapets omsetningen for 2007 endte på 94 millioner kroner, en vekst på 55 prosent fra 2006.

Making Waves fortsetter å vokse både i omsetning og overskudd. Resultat før skatt for konsernet ble 18,3 millioner, hvilket er 61 prosent bedre enn fjoråret. Resultatgraden for konsernet ble hele 19,4 prosent.

Fjoråret var nok et bra år for Making Waves, ifølge selskapet. En av de viktigste grunnene til det gode resultatet er selskapets datter i Krakow. I 2007 kom effekten av investeringen med en doblet omsetning fra 2006.

Selskapet teller nå nesten 40 ansatte i Polen.

Nye kunder

- Vi har akkurat investert i et nytt stort forretningsbygg i Krakow, som vi flytter inn i mot slutten av året. Dette bygget gir oss muligheter for å vokse til en betydelig aktør i Polen, samtidig som vi fortsetter å betjene det norske markedet, sier konsernsjef Even Fossen i en pressemelding.

I 2007 opplevde selskapet også en generelt sterkere vekst på eksisterende kunder, i tillegg til at Making Waves fikk mange nye kunder og prosjekter, blant annet Norsk Hydro, Gresvig, Bankenes Betalingssentral, Miljøverndepartementet og Santander. Fra tidligere står store kunder som Innovasjon Norge, Elkjøp og SAS på kundelisten til Making Waves.

- Vi erfarer at det blir viktigere og viktigere for kundene våre å både kommunisere og bygge merkevaren i digitale kanaler. Vårt selskaps kunnskap rundt avanserte og brukervennlige internettløsninger er mer i vinden enn noen gang”, sier Fossen.

Les om:

Enterprise