Mamut med tysk allianse

Mamut med tysk allianse

Mamut har gått sammen med Lexware for felles markedsføring og produktutvikling av Mamut One.

Mamut har inngått en intensjonsavtale med den tyske leverandøren av forretningsprogramvare, Lexware. Selskapet som er et heleid datterselskap av Haufe Media har laget et joint venture hvor Mamut og Lexware i samarbeid skal tilby en fellesversjon av Mamut One i det tyske smb-segmentet. Programpakken er bygget med komponenter fra Mamut, Lexware og Haufe Group.

Ifølge en pressemelding fra Mamut skal de to selskapene også ha en felles produktutvikling av programvare, tjenestebaserte plattformer og komponenter.

LES OGSÅ: Hanoa innfrir

Mamut introduserte nylig Mamut One i det tyske markedet. Mamut One er den første løsningen basert på Mamut Business Platform og kombinerer forretningsapplikasjoner og nettbaserte tjenester.

- Vi ser frem til å tilby Mamut One til tyske kunder i tett samarbeid med Tysklands ledende leverandør av forretningsprogramvare til mindre virksomheter, sier administrerende direktør Eilert Hanoa i Mamut ASA i presemeldingen.

Etableringen av et joint venture med Lexware er den første strategiske alliansen i Vest-Europa basert på Mamut Business Platform. Ifølge Mamut vil de første løsningene fra samarbeidet være tilgjengelige fra andre halvår 2008.

Les om:

Enterprise