Mamut på plussiden

Mamut på plussiden

Mamut har snudd minus til pluss, og fortsetter med tosifret omsetningsvekst.

Mamut fortsetter veksten etter oppkjøpet av Active 24 og oppnådde en omsetning på 100,6 millioner kroner i tredje kvartal, en vekst på 10 prosent sammenlignet med i fjor. Selskapet har nå levert 51 kvartaler på rad med tosifret prosentvis vekst.

- Vi er godt fornøyd med å oppnå en resultatforbedring på 37,3 millioner kroner hittil i år sammenlignet med pro forma tall for 2006, sier administrerende direktør Eilert Hanoa i en børsmelding.

Konsolideringen av Active 24 ga gir selskapet store restrukteringskostnader i fjor, men Hanoa mener selskapet nå er godt posisjonert for videre vekst og forbedret resultat i alle markeder.

I forbindelse med lanseringen av Mamut Business Platform vurderer selskapet også aktivt oppkjøp av kundebaser i nye og eksisterende markeder.

- Selskapet vurderer aktivt å inngå joint ventures og oppkjøp av nye kundebaser i nye og eksisterende markeder, og opprettholder sitt fokus på å etablere og forsterke strategiske samarbeid med internasjonale partnere, heter det i børsmeldingen.

Mamut

Tall i millioner kroner

Q3 2007

Q3 2006

Omsetning

100,6

91,7

Resultat før skatt (EBITDA)

15,5

-6,0

Driftsresultat (EBIT)

2,0

-21,8

Les om:

Enterprise