Mange feilrettinger i Mac OS X 10.6.7

Mange feilrettinger i Mac OS X 10.6.7

Apple med ny oppdatering til Snow Leopard.

Det er fokus på feilrettinger i den nyeste versjonen av Mac OS X - 10.6.7.

Som vanlig kommer oppdateringen med sine standard forbedringer hva gjelder stabilitet, kompatibilitet og sikkerhet. Apple har også fikset problemer med Back to My Mac og filoverføring til SMB-tjenere, samtidig som de har gjort mindre oppdateringer til Mac App Store.

Andre ting som følger med i OS X 10.6.7 er utvidet Raw-støtte for digitalkameraer, samt oppdatering av AirPort-drivere. Apple har også rettet opp en uvanlig feil i Mac OS X 10.6.5 som gjorde at brukerkontoer forsvant fra innloggingsvinduet og systemvalg etter at maskinen gikk i dvale.

Over 56 sikkerhetshull skal være tettet i 10.6.7; du kan lese mer om sikkerhetsoppdateringene her. Sikkerhetsoppdateringen skal også være sluppet for Leopard-versjonen av Mac OS X.

MacBook Pro-blemer

Den nyeste OS-versjonen kommer også med feilrettinger rettet mot nyeste MacBook Air fra 2010. Eiere av den nyeste 2011-modellen av MacBook Pro har fått sin egen oppdatering, som forhåpentligvis fikser grafikkproblemene flere brukere har opplevd.

Mac OS X 10.6.7 er tilgjengelig i både klient- og tjener-versjoner via Programvareoppdatering og direkte fra Apples nettsider. Størrelsen på nedlastingen varierer fra maskin til maskin. OBS: Når oppdateringen er installert, må du starte datamaskinen på nytt.

Les om:

Enterprise