Med reisebyrå i lommen

Med reisebyrå i lommen

Ukens bedriftstips: Blackberry og Worldmate har utviklet en ny applikasjon som skal gjøre hverdagen enklere for travle Blackberry-eiere.

Hver fredag fremover vil IT-Bransjen presentere et tips tilpasset bedrifttsmarkedet. Først ut er en ny applikasjon for Blackberry-eiere som er mye ute og reiser.

Alle som bruker en Blackberry-telefon i Norge kan nå få eget reisebyrå i telefonen ved hjelp av appen BlackBerry Travel.

Applikasjonen er utviklet i samarbeid med WorldMate og består av Blacberrys egen push-teknologi.

For kontrollfrikeren

Appen fungerer best for de som ønsker full kontroll på booking og reisetider.

Verktøyet gir brukerne mulighet til å integrere reiseplaner, profiler og oppdateringer rundt flystatusen med kalenderen i BlackBerry.

Det som derimot gjør den mest nyttig er at brukeren vil bli oppmerksom på eventuelle endringer og får beskjed ved eventuell overlapping eller tilvalg som ikke korresponderer.

Når du får en ny bookingsbekreftelse eller reiseplan via e-post, vil reiseplanen automatisk oppdateres.

Del med venner

En ting er å ha kontroll selv, men mange som er på reisefot har nær familie eller venner som har et ønske om å vite når deres kjære er i lufta eller bortreist.

De som ønsker å dele sin informasjon med andre kan sende den lagrede reiseplanen gjennom e-post eller til sine kontakter i LinkedIn.

App for Iphone og Android

Til dere som bruker Iphone og Android vil vi anbefale appen Tripit. Dette er en applikasjonsom kan organisere din reiseinformasjon uavhengig av hvor du booket reisen. Send all informasjonen via en e-post så setter nettstedet automatisk sammen din reiseplan.

Enterprise