Mer minus i Dolphin

Mer minus i Dolphin

Omsetningen faller og underskuddet øker i Dolphin Interconnect Solutions.

Norske Dolphin Interconnect Solutions lykkes ikke med sine sammenkoblingsprodukter for vitenskapelige beregningssystemer og innebygde systemer (embedded solutions). I tredje kvartal falt omsetningen fra 10,6 til 6,7 millioner kroner sammenliknet med fjoråret, mens driftsresultatet sank fra minus én til minus 7,8 millioner.

Omsetningen for Dolphins eldre produkter har falt de siste kvartalene, og det tar tid før selskapet får penger i kassen med sine nye produkter i nye markeder. I forbindelse med selskapets restruktureringsfase, ansatte de ny salgsdirektør i oktober.

LES SAKEN HER: Ny salgsdirektør i Dolphin

Selskapet fortsetter arbeidet med å bygge strategiske partnerskap for produktene Dolphin Express og NumaChip, og kapret Teligent som første distributør for Dolphin Express i tredje kvartal. Til tross for svake resultater, skorter det ikke på ambisjoner i selskapet.

- Dolphin har lagt en strategi som skal sikre betydelig vekst i 2008. Vårt mål er å bli den ledende leverandøren av sammenkoblingsprodukter, som har et marked på over fem milliarder kroner, heter det i en børsmelding.

Dolphin Interconnect Solutions

Tall i millioner kroner

Q3 2007

Q3 2006

Omsetning

6,7

7,0

Driftsresultat (EBIT)

-7,8

-1,0

Resultat før skatt

-7,9

-0,2

Les om:

Enterprise