Microsoft har kåret årets partner

Microsoft har kåret årets partner

Crayon trakk det lengste strået hos Miccrosoft og fikk prisen som årets partner 2011.

Selskapet vant også priser i fire andre kategorier.

Gode forventninger

- Crayon har også tidligere blitt tildelt flere tilsvarende priser, men aldri på så mange strategiske områder som i år. Vi har både dyp og bred kompetanse på Microsoft sine produkter og tjenester, så vi hadde en forventning om å gjøre det bra , sier markedssjef Thomas Råge til IT-Bransjen.

Crayon vant prisene årets infrastruktur Partner, onlinepartner, visualiseringspartner og lisenspartner i tillegg til den gjeve tittelen. I konkurranse om prisene finner vi selskaper som Atea, EDB Ergoroup og Software Innovation.

Trygghet

- Det å få utmerkelser av denne typen er et kvalitetsstempel på vår kompetanse og kvalitet rundt de produktene og tjenestene vi leverer. Vi er involvert i strategisk viktige prosjekter hos kundene og da er dette med på å gi kundene trygghet, sier Råge.

Viktig for Microsoft

Tommy Ødegaard, direktør for Partner og SMB i Microsoft, forklarer i en melding fra selskapet hvorfor Crayon fikk prisen.

- Når de i tillegg var vurdert i flere andre kategorier, vitner dette om en god og bred innsikt og leveringsevne innen områder som er viktig både for oss og våre felles kunder sier han.

Enterprise