Microsoft innrømmer Vista-tabbe

Microsoft innrømmer Vista-tabbe

Microsoft innrømmer at det ble gjort mange feil under Vista-lanseringen, og vil gjerne ha en ny sjanse.

Microsoft innrømmer nå at selskapet tabbet seg ut i forbindelse med lanseringen av Windows Vista, og ønsker å motbevise at operativsystemet ikke holder mål.

- Vi ødela mye. Vi vet det, og vi vet at dette forårsaket mye smerte. Og det gjorde at kundene spurte seg om Vista virkelig var en generasjon de ønsket å investere i, sa Microsofts visepresident for Windows Vistas konsumentmarkedsføring, Brad Brooks, under selskapets årlige Worldwide Partner Conferense, ifølge Informationweek.

LES OGSÅ: Vista kan koste Microsoft dyrt

Han skal ha gitt klart uttrykk for at Microsoft var i stand til å innrømme feil, og reposisjonere seg slik at kundene skulle bli fornøyde med produktet.

- Dere trodde kanskje den sovende kjempen fortsatt sov. Vel, vi vekket den opp, og det er på tide å få frem budskapet, fortsatte Brooks, og fremhevet negativ omtale fra Windows XPs første leveår som bevis på at operativsystemslipp ofte kan være vanskelige.

I løpet av de kommende månedene vil Microsoft iverksette en svært annonsekampanje som ifølge nettstedet skal være verdt flere hundre millioner dollar. Slagordet skal være Free the People. I tillegg skal selskapet legge ned store krefter i å nøytralisere Apples populære I'm a Mac...and I'm a pc-kampanje, som for tiden gjør narr av Vista.

LES OGSÅ: Ti festlige Mac mot pc-parodier

Les om:

Enterprise