Microsoft Office som web-tjeneste

Microsoft Office som web-tjeneste

Microsoft utvider Office og gir deg gratis, nettbasert tilgang til alle dine dokumenter. Test tjenesten her.

Microsoft Office Live Workspace er en gratis, web-basert tjeneste som både gir deg tilgang til dine dokumenter via web og lar deg dele arbeidsflaten med andre. Den tidligere Office Live-satsingen for bedrifter heter nå Office Live Small Business.

Du kan lagre over 1000 Office-dokumenter online, men du trenger Office lokalt for å kjøre tjenesten fullt ut. Brukere som ikke har Office, kan likevel samarbeide ved å lese dokumenter via en passord-beskyttet arbeidsflate.

Office Live Workspace er foreløpig i betafasen, og er fra i dag åpen for registrering for uttesting av et begrenset antall brukere.

Test Office Live her

Live Workspace er den første av en rekke online-tjenester fra Microsoft. Selskapet annonserte samtidig at de også vil selge Exchange, Sharepoint og Communications server-programvaren som tjenester over internett til bedrifter med mer enn 5000 brukere.

Strategien bryter i utgangspunktet med Microsofts modell for lisenssalg og programvare lokalt på hver pc, og nærmer seg Googles løsning med nettbaserte tjenester for sine kontorapplikasjoner.

Les om:

Enterprise