Microsoft satser på supersmå bedrifter

Microsoft satser på supersmå bedrifter

Windowsserveren Aurora retter seg mot bedrifter på under 25 ansatte.

Supersmå bedrifter, med alt fra fem til 25 ansatte, har ofte de samme it-behovene som større bedrifter, men for så små selskaper kan det være økonomisk vanskelig å dekke utgiftene til egne it-eksperter, domener, epost, samarbeidsportaler og andre viktige funksjoner.

Nå har Microsoft kommet med en løsning på problemet, og Windows' Small Business Server (SBS) kalt Aurora skal være spesiellt tilpasset småbedriftenes behov.

Ved den nye oppadteringen av SBS deles løsningene i to deler, hvorav den ene er en oppdatering av den allerede kjente SBS7. Den andre vil være det nye systemet Aurora som kan håndtere mange av elementene større bedrifter ofte håndterer på lokale servere.

Aurora vil gjøre det lettere for små bedrifter å lagre og ta backup på server- og kundesystemer, samt at man fritt vil kunne velge blant ulike tilbud og it-funksjoner. Alt dette vil altså skje uten bryet med lokale servere, og det vil også være mulig å koble seg til Auroraserveren fra minibærbare og mobiler med en supportet browser.

Les om:

Enterprise