Microsoft til sengs med Riverbed

Microsoft til sengs med Riverbed

It-infrastrukturselskapet Riverbed Technology har inngått et samarbeid med Microsoft.

Målet er å forenkle infrastrukturen til bedrifter med en mobil arbeidsstokk og flere lokalkontorer. Samarbeidet betyr i praksis at det vil være mulig å kjøre Windows Server 2008 R2 på Riverbed Services Platform, heter det i en pressemelding fra selskapene.

I dag er det mulig å kjøre på både Windows Server 2003 og 2008, inkludert tjenester som blant annet Active Directory og DNS/DHCP.

– Det er viktig for Microsoft at Riverbed støtter vår strategi for bedrifter med lokalkontorer. Sammen gir vi kunder en omfattende wan-optimalisering med kompatible løsninger, sier ansvarlig for markedsføring av Windows Server Julius Sinkevicius i Microsoft.

Windows 7

Med Microsofts funksjon Branchcache, forbedres prestasjonsnivået i Windows 7 som kjøres på Windows Server R2 over WAN. Noe som betyr at innhold som lastes ned fra et lite kontor fra et sentral datasenter ”caches”, skriver selskapene videre i meldingen.

– Det er naturlig med tanke på vår relasjon med Microsoft at vi støtter selskapets innovasjoner. Takket være samarbeidet med Microsoft, kan vi fokusere på det vi er best på, sier Anders Ångström som er ansvarlig for Riverbed i Norden.

Kombinasjonen av infrastrukturtjenester på Windows Server 2008 og Riverbed-produkter betyr at selskapenes felles kunder kan forenkle infrastrukturen på lokalkontorene samtidig som at ytelsen opprettholdes.

Les om:

Enterprise