Mindre usb-tull i Windows 7

Mindre usb-tull i Windows 7

Arvtakeren til Vista kan analysere feil som oppstår med forbindelsen.

Er du lei av usb-tilbehør som mister forbindelsen når Windows går i dvalemodus eller periferienheter som rett og slett ikke lystrer? Ta det med ro, nå lover Microsoft at alt skal bli bedre med Windows 7.

Microsoft har lagt inn en egen sporingsfunksjon (event-tracing) for usb-hendelser i Windows 7. Dermed kan operativsystemet forhåpentligvis finne ut hva som har skjedd om noe går galt med forbindelsen og om feilen skyldes en tredjepartsleverandør eller Windows selv.

De som forventer at Windows 7 skal støtte den kommende usb 3.0-standarden vil imidlertid bli skuffet.

Ettersom USB Promotions Group sannsynligvis ikke blir ferdig med standarden før Windows 7 sendes ut på markedet vil vi trolig måtte vente til den første hovedoppdateringen er klar.

LES OGSÅ: USB 3.0 blir 10 ganger raskere

NB: For deg som har usb-problemer kan USBInfo være verktøyet som redder dagen. Programmet identifiserer og tester alle USB 1.1- og 2.0-enheter og -porter, inkludert måten de er tilkoblet, enhetsspesifikasjonene og de ytre navnene.

USBInfo fungerer med alle nåværende utgaver av Windows. Programmet koster 40 dollar, men du kan laste ned en gratis prøveutgave fra Download.com

Enterprise