Modena til Ergo

Modena til Ergo

Flis-selskapet Modena har tegnet driftsavtale med Ergogroup.

Avtalen er femårig og har en forventet verdi på 15 millioner kroner over hele perioden. Ergo skal stå for it-drift og brukerstøtte for Modena sine systemer.

Med en asp-avtale (Application Service Provider) med ErgoGroup setter Modena Gruppen ut all it-drift til ErgoGroup og gir selskapet et total ansvar for it-tjenestene deres. Kjeden har vært igjennom en betydelig vekst de siste årene, og har i dag 26 butikker spredd over hele Sør-Norge, heter det i en pressemelding fra Ergogroup.

– I tillegg til å ha fornøyde kunder, er vi opptatt av forutsigbarhet i virksomheten. En viktig forutsetning for å få dette til, er at IT-systemene våre alltid er tilgjengelig. ASP-avtalen vi nå har inngått med Ergogroup vil gi oss en mer kostnadseffektiv, stabil og fleksibel it- løsning, sier Lisbeth Ledaal i Modena Gruppen i meldingen.

I tillegg til drift innebærer avtalen at Ergogroup tar over ansvaret for en rekke it- tjenester blant annet selskapets kommunikasjonsløsning, felles tjenester, lagring, applikasjoner, SAN, og erp-løsning.

Enterprise