Motorola planlegger storproduksjon av Xoom

Motorola planlegger storproduksjon av Xoom

Ta en kikk på et av de første Android 3.0 nettbrettene som virkelig skal ta opp kampen med Apples iPad.

Motorola har store håp for sitt nye nettbrett Xoom, og regner med å produsere mellom 700 000 og en million enheter innen april, skriver PC Worlds nyhetstjeneste.

LES OGSÅ:

TEST: aPad Google Android Tablet Laptop - iPad-alternativ til tusenlappen

Hvor mange av nettbrettene Motorola kommer til å selge i de første månedene er et åpent spørsmål, men det er ikke urealistisk at selskapet vil selge en million enheter ganske raskt. Apple solgte en million iPads i løpet av 28 dager, mens Samsungs Galaxy Tab nådde millionen solgte enheter på bare to måneder.

Xoom blir tilgjengelig i fire forskjellige farger, i motsetning til Apples kun sorte iPad, skriver DigiTimes.

LES OGSÅ:

Asustek avslører fire nye nettbrett

Motorolas nettbrett lanseres først i USA en gang mellom januar og slutten av mars, men prisen er foreløpig ukjent.

Møt XOOM

Samsungs Galaxy Tab har vært ansett som det eneste virkelige svaret på iPad, men Motorola Xoom er et av de første Android-baserte nettbrettene som kan matche spesifikasjonene til den 9,7-tommer store iPad.

Xoom er utstyrt med en 10,1-tommers berøringsskjerm med oppløsning på 1280 x 800 piksler, 1 gigabyte RAM, tokjerneprosessor på 1 gigahertz prosessor, 32 gigabyte lagringsplass, SD-minnekortleser, 3G og 802.11n trådløst nettverk, 5 megapiksel kamera bak som støtter videoopptak i 720p, og et 2 megapiksel kamera foran for videosamtaler.

LES OGSÅ:

Nettbrett dreper ikke pc-en

Xoom blir også et av de første nettbrettene som kjører Android 3.0 (Honeycomb). Det nye Android operativsystemet er den første versjonen av Googles mobilplattform som er designet for både smarttelefoner og nettbrett. Nettbrett-vennlige funksjoner i Honeycomb inkluderer split-screen display og den nyeste versjonen av Google Maps med 3d-visning av bygninger og raskere skjermoppdatering.

Se videoen av Xoom i aksjon:

Enterprise