Nordea-avtale for Ework

Nordea-avtale for Ework

Ework inngår rammeavtale for it-tjenester med Nordea

Ework har inngått nordisk rammeavtale om levering av it-tjenester til Nordea. Avtalen ble inngått før sommeren, men nylig undertegnet.

Avtalen innebærer at Ework blir en av Nordeas hovedleverandører til banken i samtlige nordiske land. Ifølge Heidi Tangnæs, markedsansvarlig for Oslokontoret, har avtalen en varighet på to år.

Avtalen innebærer effektivisering av utnyttelsen av konsulenter samtidig som selskapet får tilgang til it-konsulenter.

- Ework tilbyr Nordea en kostnadseffektiv løsning gjennom å være avtalepartner mot konsulentene, sier Terje Andersen, daglig leder i eWork Norge, i en pressemelding.

Andersen kan ikke gå ut med tall om størrelsen av kontrakten.

Ework er en heldekkende nordisk leverandør av it-konsulenter. Selskapets forretningsstrategi retter seg primært mot konsulenter som jobber i mindre konsulentfirmaer der Ework hjelper disse med å skaffe oppdrag hos store internasjonale selskaper.

Selskapet har ingen konsulenter ansatt og kan velge it-konsulenter i sitt nettverk bestående av 26.000 konsulentprofiler.

Ework har vært etablert i Norge siden september i fjor og har knyttet til seg 2000 konsulenter. På nordisk basis hadde Ework ifjor en totalomsetning på 695 millioner kroner og et driftsresultat på 20 millioner kroner.

LES OGSÅ: Nordens største it-konsulentmegler til Norge

Enterprise