Nordisk it-avtale for Itera

Nordisk it-avtale for Itera

Itera har inngått en avtale med Faveo om outsourcing av selskapets It-miljø.

- En it-støtte som fungerer godt er en svært viktig faktor for vår virksomhet, og en forutsetning for suksess i de utvidelsesplanene vi har. Fleksibilitet og sikkerhet er viktige faktorer for oss, sier Miguel Guirao, konsernsjef i Faveo i en pressemelding.

Kundenærhet

Guirao har klare formeninger om hvorfor dette vil bli et fruktig samarbeid.

- Iteras kundenærhet i det nordiske markedet, samt deres demonstrerte evne til å levere kompetanse, innovasjon og kvalitet, gjør at vi ønsker Itera som vår fremtidige samarbeidspartner, sier han.

Faveo er i sterk vekst i det nordiske markedet, og har 320 ansatte fordelt på sine kontorer i Norge og Sverige.

Suksessfaktor

Itera er også fornøyd med avtalen og har stor tro på en felles leveranse vil bli vellykket.

- Faveos behov er fullt ut i samsvar med vårt kompetansespekter innen Microsoft-basert infrastruktur, og vi ser frem til å kunne bidra til videre utvikling og vekst i Faveo i de kommende årene. Den satsningen som både Itera og Faveo gjør i det nordiske markedet går hånd i hånd, og det å kunne presentere en nordisk felles leveranse viser seg igjen å være en suksessfaktor, sier Patrik Lännerberg, administrerende direktør i Itera Networks AB videre i pressemeldingen.

Avtalen gjelder for tre år, med mulighet for utvidelse av leveransen under kontraktsperioden. Avtalen har en verdi på cirka 12 millioner norske kroner.

Les om:

Enterprise