Norske selskaper søker sammen

Norske selskaper søker sammen

Intellisearch og Questpoint slår seg sammen, og skaper en stor norsk aktør innen søketeknologi.

Søketeknologiselskapet Intellisearch har inngått avtale med aksjonærene i Questpoint AS om overtagelse av samtlige aksjer i selskapet. Questpoint er et uavhengig konsulentselskap og en spesialist på Microsoft-teknologi med fokus på Sharepoint portaler og integrasjon.

Intellisearch styrker dermed sin posisjon innen søkebaserte portaler med tilføring av verdifull kompetanse og leveranseevne, samt videreutvikling på produktsiden, skriver selskapet i en pressemelding. Questpoint ledes av de to erfarne it-gründerne Shahzad Rana og Lasse Ruud.

LES OGSÅ: Microsoft kjøper Fast

I betaling for overdragelse av samtlige Questpoint-aksjer utsteder Intellisearch 12.596.880 Intellisearch-aksjer til Questpoint-aksjonærene til en verdi av 16,6 millioner kroner.

- Questpoint styrker vår posisjon i konkurransen om fremtidens søkeportal-leveranser, og vi kommer nå helt i front i markedsutviklingen. Dette er strategisk viktig i forhold til de endringene som kommer i portalmarkedet, sier administrerende direktør Harald Jellum i IntelliSearch.

Les om:

Enterprise