Ny Android til HTC

Ny Android til HTC

HTC vil servere iskrem til kundene i løpet av kort tid.

Det er lenge siden det først ble snakk om Android 4, også kjent som Ice Cream Sandwich, og før jul i år var det endelig klart for slipp.

Enn så lenge er det imidlertid de færreste som har fått kose seg med det nyeste snadderet fra Google, og det er kun noen få telefoner og nettbrett som har nyeste versjon av Android.

Nå ser det ut til at HTC ønsker å være blant de første av mobiletelefonprodusentene som dytter ut Android 4 til kundene sine, og det til langt flere modeller enn man først trodde.

I slutten av mars vil de første telefonene kunne oppdateres med det nye operativsystemet. I den runden er det de med HTC Sensation, Sensation XE og Sensation XL som får meske seg med Ice Cream Sandwich.

Selskapet kan imidlertid også avsløre at litt eldre modeller vil kunne oppdateres, og nærmere sommeren ser det ut til at EVO 3D, Incredible S, Desire S og etter hvert relativt gamle Desire HD vil kunne friskes opp med nytt operativsystem.

Høyst sannsynlig vil HTCs versjon av Ice Cream Sandwich komme med selskapets egne spesialtilpasninger av Android, som for eksempel HTC Sense-grensesnittet.

Enterprise