(Illustrasjonsfoto: Istock)

FUSJON: Programvareselskapene Proventus og Consolidate fusjonerer til nytt selskap som har fått navnet Proventus. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Ny it-fusjon

Programvare- og konsulentselskapet Proventus og programvarehuset Consolidate slår seg sammen, med kontor i Oslo, Bergen og Grimstad.

Programvare- og konsulentselskapet Proventus har vært i bransjen siden 1992, med spesialitet på utvikling med verktøy fra Progress Software og Microsoft-teknologi. Selskapet leverer blant annet løsningen Orgsys, en medlems- og innsamlingsløsning for organisasjoner.

Programvarehuset Consolidate utvikler og leverer programvaren Merida, som brukes i helsesektoren for utstyrsforvaltning av medisinsk teknisk utstyr, logistikk og behandlingshjelpemidler. 

Nå går de to sammen i nytt selskap med tre lokasjoner i Norge: Oslo, Bergen og Grimstad. Det fusjonerte selskapet vil hete Proventus. Leder for det sammenslåtte selskapet blir nåværende daglig leder i Proventus, Knut Andreas Strøm-Gundersen.

Sammenslåingen ble gjennomført 17. april i år, og det praktiske og strategiske arbeidet med fusjonen vil gå utover våren 2015. Kundenes kontaktpersoner i begge selskapene vil ikke bli endret.

Enterprise