Ny pris til diabetes-app

Ny pris til diabetes-app

Healthworld 2012-vinneren vant nylig gjev pris i Dubai.

Anette Skeie Jakobsen, damen bak diabetes-appen Smartcare, vant forrige uke innovasjonspris i Dubai på en konferanse i regi av Heltahcare Information and Management Information Society (HIMSS), ifølge Dagens Næringsliv.

HIMMS har 52.000 personlige medlemmer, 600 selskaper og 250 partnerorganisasjoner.

Takket ja

Til DN forteller Jakobsen at da hun ble bedt om å presentere appen på deres konferanse, mente hun dette var altfor stort for det lille sørlandsselskapet å være med på.

- Men så tenkte jeg at det jo ikke finnes noen bedre måte å presentere oss på internasjonalt på enn på en konferanse med kun leger og andre ansatte i helsesektoren, sier hun til DN, og legger til at det jo bor 300 millioner mennesker i Midtøsten.

- Enormt potensial

I fjor vant appen, som heter Diabetes Guard, både pris på Computerworlds konferanse Healthworld og på stakk også av med en Rosingpris fra Dataforeningen.

Les også.

Ble Rosingpriset for livredder-app

Til DN sier Jakobsen at selskapet nå er i ferd med å passere ti prosent markedsandel av Norges 250.000 diabetikere. Med 350 millioner diabetikere i verden, er potensialet enormt, mener hun.

- Om vi bare får en prosent av verdens diabetikere som abonnenter hos oss, vil det bety 57 milioner kroner inntekter. I måneden, påpeker Jakobsen overfor DN.

Enterprise