Ny tjeneste fra Datametrix

Ny tjeneste fra Datametrix

Lanserer sky-basert samhandlingstjeneste basert på Lync, som også inkluderer telefoni.

Datametrix skal i samarbeid med Telenor tilby en ny og komplett Lync-løsning, inkludert tale. Datametrix tar hånd om hele verdikjeden, og produserer og drifter tjenesten fra sitt lokale datasenter.

- Lanseringen er et ledd i en større strategisk satsing på sky-tjenester hvor vi kombinerer det beste av to verdener. Vi kobler Lync-plattformen med vårt datasenter. Dermed håndteres og lagres alt i Norge, sier Svein Lerkerød, administrerende direktør i Datametrix.

Den nye løsningen kombinerer Microsoft Lync med tale, og en egenutviklet admin-innlogging slik at kundene selv enkelt skal kunne administrere brukere selv. Bedriften betaler månedspris per bruker.

- Vår undersøkelse fra tidligere i høst viser at 75 prosent av bedrifter som har sky-tjenester bare vil ha mer. Nå kommer det stadig flere løsninger som sky-tjenester, slik at bedriftene kan få det de ønsker seg, sier Lerkerød.

Leveransen består av Lync 2013, med en rekke oppdateringer og funksjoner som fra tidligere Lync-versjoner. Ny funksjonalitet inkluderer HD-støtte, Skype og VPN-fri pålogging.

Enterprise