Ny video-aktør i Norge

Ny video-aktør i Norge

Finske Dream Broker utvider og har åpnet norgeskontor.

Finske Dream Broker, som utvikler mobilapplikasjoner for online video rettet mot bedrifter, utvider til Norge, med nyutnevnt norgessjef er Alexander Mythe ved roret.

Selskapet åpnet nylig norgeskontor, og er i ferd med å etablere seg som en utfordrer i markedet for video-applikasjoner myntet på større virksomheter. Dream Brokers ambisjoner skal være å revolusjonere måten bedrifter kommuniserer, med bruk av video-apper for rask produksjon og deling av beskjeder og budskap direkte fra mobile enheter.

- Etter hvert som folk blir mer konfortable med å bruke video i dagliglivet vil de også etterspørre video til bruk i jobbsammenheng, for eksempel i kunde- og internkommunikasjon, mener Jaakko Laukkanen, markedsjef i Dream Broker.

De er etter sigende den eneste leverandøren i det norske markedet i dag som leverer «ende-til-ende»-løsninger for nettvideo på denne måten, som gjør at hele prosessen for produksjon og deling av video håndteres på ett sted, fra smarttelefon eller nettbrett.

Eksisterende kunder inkluderer ABB, Bayer og Stora Enso. Applikasjonen er tilgjengelig for IOS, Android og Windows Phone.

Dream Broker har også datterselskaper i Sverige og Danmark, i tillegg til det nye norgeskontoret, og er tidligere vinnere av den gjeve Red Herring Top 100 Europe Award i 2013.

Les om:

Enterprise