Ny Windows 7 lekket på nett

Ny Windows 7 lekket på nett

Windows 7 beta 7022 er nå fritt vilt på nettets undergrunnssider.

Windows 7 beta build 7022 finnes tilgjengelig som torrent, melder flere nettsider. Nåværende allment tilgjengelige beta er build 7000.

Computerworld kan bekrefte at 7022-torrenten finnes, men har ikke lastet den ned for å verifisere at det virkelig stemmer. Men uavhengige skjermdumper til forskjellige artikler på nettet og relaterte diskusjoner til disse gir klare beviser på at versjonen som finnes som torrent fungerer.

Også en blogg på det velkjente teknologinettstedet zdnet.com bekrefter å ha testet ut versjon 7022.

Fra medio januar?

Ifølge neowin.net, som igjen siterer et russisk torrent-forum, er det «vennlige» individer fra Microsoft Ukraina som står bak lekkasjen. «Typisk russere å skylde på ukrainerne,» sier en bruker i en diskujon på neowin.net.

Helt konkret er versjonen kalt «Build 70222.winmain.090115-1850», noe som indikerer at versjonen ble ferdiglaget for rundt en måned siden. Det ryktes om Microsoft-ansatte som har Twitret at de installerer build 7034 allerede, så det kan se ut til at Microsoft virkelig kjører på for tiden.

Dette er uansett det ryktene sier er endret til build 7022:

  • Diverse kosmetiske endringer
  • Ny Paint-versjon
  • Kjappere startmeny
  • Høyere generell stabilitet
  • Sidebar bytter navn til Desktop Gadget Gallery
  • Internet Explorer 8 oppgradert til RC1

Zdnet-bloggeren som har testet ut 7022, oppsummerer at lite er nytt. Videre sier han: «Jeg tror Microsoft er i rute til å levere en slippkandidat av Windows 7 rundt april, og den ferdige utgaven rundt juli/auguust.

Les om:

Enterprise