Oljeavtale til IPnett

OLJETILGANG: Ipnett leverer tilgangskontroll til Det norske oljeselskap. (Illustrasjonsfoto)

Oljeavtale til IPnett

Skal levere portal for sikker tilgangskontroll til Det norske oljeselskap.

Ipnett har vunnet avtale med Det norske oljeselskap om levering av portal for sikker tilgangskontroll. Avtalen inkluderer fjernstøtte av de fleste systemene ved kundens lokasjoner. 

- Løsningen digitaliserer arbeidsprosessene og sikrer at oljeselskapet til enhver tid kontroll på hvem som har tilgang til datasystemene, og hva som gjøres, sier Marius Brekke, administrerende direktør i IPnett i en melding.

Ny løsning på nytt felt

Løsningen, som heter IPnett Shield, skal først i drift på Ivar Aasen-feltet i Nordsjøen, med planlagt produksjonsstart i fjerde kvartal 2016. Selve løsningen leveres i løpet av juli 2015.

- Dette er en løsning som knytter våre internasjonale leverandører tettere til oss, samtidig som vi har full sporbarhet av alle aktiviteter som gjøres i kommisjoneringsfasen, sier leder for Ivar Aasen-prosjektet Morten Ileby.

IPnett Shield er uyviklet av Ipnett i samarbeid med oljebransjen de siste syv-åtte årene, og er fra før på plass hos flere selskaper i Nordsjøen. Vedlikehold, drift og service er det IPnett som tar seg av.

Enterprise