Onestops nye partner

BUSINESS INTELLIGENCE: Onestop Reporting har inngått distribusjonsavtale med EA Systems i Sverige, selskapets tredje partner i det svenske markedet. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Onestops nye partner

BI-selskapet Onestop Reporting har inngått distribusjonsavtale med EA System Sverige.

Onestop Reporting, utvikler av programvare for Business Intelligence som blant annet brukes i ERP-systemene MS Dynamics, Visma Business og Mamut Enterprise, har inngått distribusjonsavtale for det svenske markedet. Selskapet har to distribusjonspartnere i Sverige fra før.

Den nye partneren, EA System Ekonomi og Affärssystem Norden, er blant annet Visma Gold Partner på Visma Business i Sverige. Selskapet har kontor i Stockholm og Göteborg, og betjener kunder i hele landet. EA System er datterselskap av Økonomibistand, et norsk selskap som på sin side av grensen også er Visma Gold Partner. 

Avtalen vil bidra til Onestops vekst i Skandinavia, og daglig leder Morten Tønsberg i Onestop Reporting ser frem til et fruktbart samarbeid. 

- Et av våre mål har alltid vært å utvide vårt marked i Skandinavia og med EA System som vår tredje distribusjonspartner i Sverige, vil dette styrke vårt ståsted i markedet, sier Tønsberg.

Enterprise