Oppdatering av Office 2011 på vei

Oppdatering av Office 2011 på vei

Microsoft slipper Service Pack 1 i neste uke.

Microsoft er straks klare med den første store oppdateringen til Office 2011 for Mac. Ifølge Microsoft er den største forbedringen at e-postprogrammet Outlook 2011 nå fungerer med Sync Services i OS X, noe som betyr at du kan synkronisere Outlook-kalendere, kontakter, gjøremål og notater med andre applikasjoner.

Ifølge Pat Fox i Microsofts Mac-avdeling hadde selskapet håpet å inkludere støtte for Sync Services i den opprinnelige lanseringen av Office 2011 i fjor høst. Funksjonen ble imidlertid vanskeligere å implementere enn forventet, og ble derfor spart til den kommende storoppdateringen. I mellomtiden har det blitt den mest etterspurte funksjonen blant Office 2011-brukere, skriver IDG News.

Ikke støtte for CalDAV

Hvis du er ute etter å trådløst synkronisere Outlook-kalenderen til din iPhone via Apples MobileMe-tjeneste, må vi imidlertid skuffe deg.

For en tid siden annonserte Apple at MobileMe ikke lenger ville fungere med Sync Services. Så selv om Outlook-kalendere snart kan synkes med Sync Services, vil den fra og med 5. mai ikke fungere med MobileMe. Du er i stedet nødt til å synkronisere på den gode, gammeldagse metoden, via iTunes (du kan også bruke Exchange).

Apples nye MobileMe-kalender støtter CalDAV, den samme standarden som er støttet av Mac OS' iCal-program, Googles nettbaserte kalender og Yahoos kalender. Outlook 2011 kan heller ikke synkroniseres med Googles eller Yahoos kalendere.

Service Pack 1 kommer for øvrig med flere nye funksjoner i blant annet Outlook og Excel, samt forbedringer hva gjelder sikkerhet og stabilitet. Oppdateringen slippes en gang i neste uke, men Microsoft har foreløpig ikke sagt hvilken dag. Den vil bli tilgjengelig fra Microsofts nedlastingsside eller det innebygde oppdateringsprogrammet.

Les om:

Enterprise