På hodejakt i Norge

På hodejakt i Norge

Arcplan rekrutterer nye partnere og er på ekspansjonskurs i Norge med nytt partnerprogram.

Programleverandøren Arcplan vil utvide sin tilstedeværelse og frister norske partnere med rask tilgang til Business Intelligence-markedet.

Krav til partnerne

- Med vårt initiativ for rekruttering av partnere har vi til hensikt å fortsette den storartede fremgangen av partnersalg og den suksessfulle forretningsutviklingen i tysktalende europeiske land og i Asia. Vårt mål er nå å utvide Arcplans vekst som har vært å se i Norge i løpet av de siste månedene, sier Oliver Deistler fra avdelingen Channels and Business Development.

Arcplan er i første omgang ute etter systemintegratører og it-konsulenter som er spesialiserte innen blant annet analytiske anvendelser og rapportering.

Støtter opp

Støtten Arcplans partnere kan forvente seg kommer i form av hjelp til forretningsutvikling og markedsføring.

- Fremtidige Arcplan-partnere vil ikke bare dra nytte av en bred salgsstøtte, men vil framfor alt dra profitt av en meget fleksibel bi- og cpm-plattform som allerede er i bruk hos mer enn 3.000 kunder verden over, forsetter Deistler ifølge selskapets nettsider.

Den siste tiden har selskapet rekruttert nye kunder som Bauhaus, Dachser, Japs-Olson og Shanghai Mitsubishi Electric og lansert programvaren Arcplan Enterprise 7.

Les om:

Enterprise