Polycom i Microsoft-samarbeid

Polycom i Microsoft-samarbeid

Polycoms kommunikasjonsløsninger integreres med Lync Server 2010.

Polycom skal integrere samhandlings- og videokonferanseløsningene sine mot Microsofts nye Lync Server 2010, melder selskapet i et presseskriv.

Dette blir den første store telepresenceløsningen som er fullstendig integrert mot Lync, og systemet vil gjøre kommunikasjonsmulighetene på arbeidsplassen mer fleksible.

- Polycom samarbeider med Microsoft for å endre bedriftskommunikasjon ved å tilby våre kunder den mest forståelige, intuitive, interopererende enhetlige kommunikasjonsopplevelsen, sier Polycoms konsernsjef Andy Miller i presseskrivet.

- Gjennom vårt delte engasjement med Microsoft for å levere fleksible og standardbaserte løsninger tilbyr vi en bedriftsrettet og personalisert kommunikasjonsopplevelse til kundene - en som er mer samarbeidende, engasjerende og tilgjengelig, fortsetter han.

Lync og telepresenceløsningene til Polycom kan kommunisere med de fleste løsningene for videokonferanser på markedet som baserer seg på standardteknologien H.264 High Profile. Dette er en teknologi som kan gjøre videokonferanser i HD tilgjengelig for langt flere brukere, siden behovet for båndbredde opptil halveres.

Lync er integrert mot Microsoft Office, Sharepoint og Outlook. I tillegg forener grensesnittet til Lync ulike typer konferanse, over video, web og telefon, med katalogtjenester, øyeblikksmeldinger og tale.

Enterprise