Polycom samkjører med Cisco

Polycom samkjører med Cisco

Polycom tilpasser seg Cisco og standardiserer løsningene også for andre leverandører.

Som første produsent samkjører Polycom sine løsninger med Cisco. Det gir standardiserte ikke-proprietære lyd-, video- og telepresenceløsninger.

- Våre kunder kan nå kjøre våre løsninger på Cisco-infrastruktur og knytte seg opp med utstyr fra mange andre leverandører, sier Nordensjef Flemming Graversen i Polycom i en pressemelding.

Samarbeidet innebærer at Polycom nå er med i Ciscos utviklerprogram for samhandlingsteknologi (UC), og at systemene Polycom HDX 4000 til HDX 9000 er tilpasset Ciscos Unified Communications Manager versjon 6.0 og 7.0.

Polycom er første videokonferanseselskap som sertifiserer visuelle HD-løsninger for Cisco Unified Communications Manager.

- Med sertifiseringen kan Polycom HDX-kunder trygt og sømløst benytte Cisco Unified Communications Manager – og også utnytte båndbredden i systemet, sier Graversen.

Polycoms løsninger blir også knyttet til Ciscos endepunkter for IP-telefoni og video, hvilket gjør det mulig å knytte seg opp via et stort utvalg av forskjellig utstyr ved punkt-til-punkt- og multipunktkommunikasjon.

Enterprise