Proarc på mobilen

Proarc på mobilen

Software Innovation lanserer mobilapp for Proarc.

Proarc Mobile lanseres denne uken, en mobil-app for Software Innovations dokumenthåndteringssystem Proarc.

Tanken bak applikasjonen er å sørge for at brukere enkelt skal kunne utføre oppgaver knyttet til dokumentkontroll når de ikke er på kontoret. For å tilpasse til en mobil hverdag, er klienten dessuten forenklet, og selskapet har fjernet overflødig og kompleks funksjonalitet som er kjekt å ha, men ikke nødvendig på farten.

Kjernefunksjonaliteten er selvsagt på plass. Proarc Mobile lar brukerne åpne og lese dokumenter, opprette nye filer, kommentere på innhold og laste opp bilder.

Alt sendes tilbake og synkroniseres i Proarc, og dokumenter kan også hentes i forkant og brukes offline. Applikasjonen synkroniserer mot basen når den mobile enheten er på nett.

- Mange av våre kunder utfører arbeid utenfor det tradisjonelle kontoret og har behov for å kunne kvalitetssikre dokumentasjon fra andre lokasjoner, sier Anders Johnsen, Software Innovations Proarc-direktør.

Han ser for seg at app-en vil brukes på steder som verkstedhaller, på plattformer og byggeplasser.

I første omgang er Proarc Mobile for IOS-enheter, men støtte for Windows 8-baserte enheter følger i neste omgang, deretter Android, opplyser selskapet.

Enterprise