Proffice fortsetter med Telecomputing

Proffice fortsetter med Telecomputing

Skal levere it-tjenester til 10.000 ansatte, ni år etter samarbeidet startet.

Bemanningsselskapet Proffice har kjøpt it-tjenester av Telecomputing siden år 2000.

Denne uken skrev Proffice under en ny kontrakt, som gjør at selskapet skal bruke it-leverandøren i tre nye år.

- Bemanningsmarkedet er meget dynamisk og det stiller store krav på oss på å levere fleksible tjenester. Vi må garantere at våre medarbeidere, konsulenter og kunder har sikker tilgang til relevant informasjon og som er tilgjengelig "on demand" uansett hvor og når de jobber. Tjenestene fra Telecomputing bidrar til å oppnå dette. De kjenner oss godt og har vist at de kan oppfylle de kravene vi har på funksjonsleveranse og synlig kostnadseffektivitet, sier it-direktør Christian Malmgren i Proffice i en melding.

Hvor mye kontrakten er verdt sier ikke partene noe om, men Telecomputing skal levere løsningen "IT Ondemand og tilhørende bedriftsportefølje av it-tjenester". Det er tilsammen 10.000 medarbeidere i Proffice, som er et nordisk selskap.

- Med så mange års erfaring som brukere av våre IT Ondemand tjenester, er Proffice også godt kjent med hvilke fordeler dette innebærer både for seg selv og sine kunder. Avtalen er nok en bekreftelse på at våre fleksible og skalerbare it-løsninger er attraktive for alle selskaper som ikke har it-drift som sin kjernevirksomhet. Vi er meget stolte av å få fortsatt tillit, skryter administrerende direktør Sven Tore Kaasa i Telecomputing.

Enterprise