Prøv Windows Phone på iPhone

Prøv Windows Phone på iPhone

Microsoft lar deg teste før du kjøper - på andre plattformer.

Er du nysgjerrig på Windows Phone, men avhengig av å få testet ut Microsofts mobiloperativsystem før du går til innkjøp av en ny telefon?

I det som kan se ut som et forsøk på (eller håp om) å lokke til seg flere kunder, har Microsoft nå laget en interaktiv demonstasjon av den nyeste versjonen av Windows Phone i HTML5.

Begrenset prøveversjon

For å teste Windows Phone 7.5 må du surfe deg inn på nettsiden http://aka.ms/wpdemo fra din mobil - om det så er en iPhone, en Android-telefon eller noe annet. For en mer realistisk opplevelse anbefales det at du lagrer webappen til hjemskjermen din og starter den derifra - i hvert fall på iPhone. På den måten slipper du nemlig å se nettleserens menyer.

Windows Phone-demoen er selvsagt begrenset, men du får utvilsomt en følelse av hvordan operativsystemet fungerer. Du kan bla gjennom de mest grunnleggende funksjonene, og Microsoft har også lagt opp guider slik at du skal forstå hvordan du går frem.

Windows Phone 7.5 byr utvilsomt på et ganske annerledes brukeropplevelse enn så vel iOS som Android, noe som sikkert gjør at folk kanskje kvier seg for å bli Microsoft-mobilbruker på heltid. Vi skulle derfor gjerne sett at WP-demoen hadde enda flere funksjoner i seg.

Enterprise