Kurt R. Mathisen, Arnstein Berg og Lars-Erik Johanessen i Evry. (Foto: Evry)

FIKSET FORNYELSE: Kontraktsteamet er glade for tilliten fra Relacom. Fra venstre: Kurt R. Mathisen, Arnstein Berg og direktør for privatmarkedet, Lars-Erik Johanessen. (Foto: Evry)

Relacom forlenger med Evry

Evry skal fortsatt drifte Relacoms fagsystemer i ny femårig driftsavtale.

Relacom og Evry har inngått en ny avtale om drift av Relacoms fagsystemer. Avtalen er en forlengelse av tidligere avtale, og den nye avtalen har en verdi på 24 millioner kroner over fem år, med opsjon til en verdi av ytterligere 20 millioner kroner.

Relacom designer, installerer og vedlikeholder faste og mobile nettverk for operatører og systemleverandører over hele verden, både til bedrifts- og privatmarkedet. Selskapet har vært Evry-kunde siden 2006.

Krav til stabil drift og tilgjengelighet

Fagsystemer som MS Axapta benyttes av 2.000 ansatte, herav 1.500 montører i felt- og installasjonsoppdrag. Det er derfor store krav til stabil drift og tilgjengelighet.

- Våre montører ute i felt må til enhver tid ha tilgang til fagsystemene for å levere i henhold til våre kunders forventninger, sier it-sjef Arnfinn Wilhelmsen i Relacom.

For Evry er kontrakten en viktig bekreftelse på eget driftskonsept, mener direktør for privatmarkedet i Evry, Lars Eirik Johannessen.

- Nå ser vi frem til å videreføre og videreutvikle samarbeidet med Relacom, sier Johannessen.

Enterprise