Samarbeider om 3D-teknologi

Samarbeider om 3D-teknologi

Samarbeidet Youtube har inngått med LG Electronics skal bane vei for deling av 3D-innhold direkte fra mobilen.

Med de kommende Android-baserte smarttelefonene fra LG, vil du få mulighet til å ta opp og spille av 3D-bilder. Det vil også være mulig å laste opp og dele ditt tredimensjonale innhold med andre via Youtube.

Ikke 3D-briller

Når du ser tredimensjonale bilder med smarttelefonen, behøver ikke brukerne å ha på å de tradisjonelle 3D-brillene slik de er vant til i dag.

- Optimus 3D er LGs nyeste flaggskip innen smarttelefoner. Det er vårt svar på problemstillingen med dagens 3D-opplevelse hvor det er begrenset mobilitet og spesialiserte glass.

Samarbeidet mellom Youtube og LG gir brukerne lett tilgang til 3D-innhold som kan lastes opp.

- Vårt partnerskap med YouTube vil sikre at våre kunder enkelt kan generere og få tilgang til rikelig med 3D-innhold, sier Dr. Jong-seok Park, administrerende direktør i LG.

Forbeholdt Hollywood

- 3D-teknologien har tradisjonelt vært forbeholdt filmselskapene i Hollywood. Med den nye LG Optimus 3D kan 3D-videoer lastes opp når som helst til YouTube, og de kan dele dem med sine venner, sier Francsico Varela, leder av Youtubes Platform Partnerships.

LGs avanserte Optimus 3D vil bli vist under Mobile World-kongressen i Barcelona og vil være den første mobile enheten i stand til å gi YouTube 3D-opplevelse.

- Vi gleder oss til å se de kreative videoene samfunnet skaper med denne nye teknologien, sier Park.

Salget av smarttelefonen vil starte i Europa i andre kvartal 2011.

Les om:

Enterprise