(Fra venstre) Administrerende direktør i IBM Norge Arne Norheim, administrerende direktør i IPnett Norge Marius Brekke, økonomidirektør i Schibstedt Norge Ann Mari Ågotnes og it-sjef Morten Jacobsen i Schibsted Norge. (Pressefoto)

VANT SCHIBSTEDT: (Fra venstre) Administrerende direktør i IBM Norge Arne Norheim, administrerende direktør i IPnett Norge Marius Brekke, økonomidirektør i Schibstedt Norge Ann Mari Ågotnes og it-sjef Morten Jacobsen i Schibsted Norge. (Pressefoto)

Schibstedt velger IBM

IBM-partner IPnett står for levering av drift på infrastruktur og support i ny fem-årig avtale. Overtakelse av medarbeidere fra Schibstedt It til IBM er inkludert.

Schibstedt It har inngått ny kontrakt med IBM, og lokal samarbeidspartner IPnett står for drift av infrastruktur og support.

Avtalen går over fem år, og omhandler alle Schibstedts selskaper i Norge. Det inngår også overtakelse av Schitstedt It sine 37 medarbeidere på driftssiden, som nå går til IBM Norge.

IPnett leverer nettverks- og kommunikasjonsløsninger som en del av avtalen. Verdien er ikke oppgitt, men administrerende direktør i IPnett Norge sier avtalen er strategisk viktig for selskapet. 

- Vårt bidrag vil være lokal spisskompetanse og en unik kunnskap om hva det betyr å modernisere og effektivisere noen av Norges største og viktigste nettverk, sier Brekke i en melding.

Enterprise