Slideshares Powerpoint-plugin

Slideshares Powerpoint-plugin

FILGUIDEN: Slideshare lar deg dele presentasjoner på nettet. Nå har Slideshare kommet med en genial innstikksmodul for Powerpoint.

Vi har tidligere testet Slideshare, en genial tjeneste for deling av presentasjoner. Den kan sammenlignes med Youtube, men for presentasjoner.

Å dele en presentasjon med Slideshare gjøres vanligvis ved at du logger deg på Slideshare-nettstedet og laster opp presentasjonen din. Ettersom Powerpoint er det desidert mest populære programmet å lage presentasjoner i, er det kanskje ikke så rart at Slideshare nå har lansert en innstikksmodul som gjør presentasjonsdelingen langt enklere.

Med "Slideshare ribbon" blir Slideshare-finessene tett integrert med Powerpoint 2007. Fra Slideshare-båndet kan du dele presentasjoner, oppdatere de eksisterende, søke gjennom eksisterende Slideshare-presentasjoner, laste ned Slideshare-innhold som du kan legge inn i presentasjonene, og du kan vise presentasjoner fra kontakter og grupper. Du får nå også besøksstatistikken til de presentasjonene du har delt direkte opp i Powerpoint.

For å installere Slideshare-båndet trenger du altså Powerpoint 2007, Windows Vista eller XP med Service Pack 2 eller nyere og .Net Framework 3.5 SP1.

LAST NED/INSTRUKSJONER: Slideshare-båndet for Powerpoint 2007 .

På samme måte som du kan integrere Youtube-videoer på et nettsted, kan du integrere presentasjoner som er lagret hos Slideshare. Denne presentasjonen demonstrerer den nye Powerpoint-integrasjonen:

Her er en video som viser Slideshare i bruk:

SlideShare Ribbon Demo from slideshare on Vimeo.

Les om:

Enterprise