SMB-satsing fra Vmware og Netapp

SMB-satsing fra Vmware og Netapp

Nytt samarbeid skal sikre bedre serverbackup og prosedyrer ved krisehåndtering.

Vmware slår seg sammen med Netapp i etableringen av en kombinert plattform i et forsøk på å nå de mellomstore bedriftene. Et samarbeid kan gi mellomstore bedrifter bedre pålitelighet og backup for servere og bedre prosedyrene ved kriserestaurering, hevder de to selskapene.

- Mellomstore firmaer sliter stadig med kompleksitet og manglede effektivitet i it-sektoren, som kan påvirke bunnlinjen i bedriften, sier Netapps toppsjef Patric Rogers til v3.co.uk .

- Når vi nå jobber sammen er Netapp og Vmware dedikerte til å hjelpe mellomstore bedrifter å utvikle effektive it-infrastrukturer, som vil hjelpe dem å være kjappe, tilpasse seg endringer og utnytte muligheter mens de samkjører it med bedriften.

Den kombinerte innsatsen vil også tilby de tradisjonelle fordelene ved virtualisering, som redusering av fysiske systemer og mindre ressursbruk, hevder firmaene.

I kampanjen er planen å slå Netapps virtuelle lagringskonsoll sammen med Vmwares Vcenter virtualiseringsplattform, eller å kombinere Netapp FAS-maskinvare med Vmwares Vsphere virtualiseringsmaskinvare. De to bedriftene har samarbeidet før, da de tidligere i år sammen med Cisco utviklet en nettverksplattform for bedriftskunder.

Enterprise