SOA-ekspert til Norge

SOA-ekspert til Norge

Christian Weyer fra Thinktecture kommer for å holde flere presentasjoner om sine erfaringer med Windows Communication Foundation (WCF).

Tjenesteorientert arkitektur (SOA) blir stadig viktigere fordi det er nødvendig med kommunikasjon mellom uavhengige applikasjoner og ulike plattformer. 29. - 31. mai får Norwegian .NET User Group (NNUG) besøk av en kjent ekspert på området, skriver gruppen i en pressemelding.

Christian Weyer fra Thinktecture kommer for å holde flere presentasjoner om sine erfaringer med Windows Communication Foundation (WCF). WCF er Microsofts teknologi for distribuert kommunikasjon og gjør det mulig å sette opp en tjenesteorientert arkitektur. Christian Weyer skal på rundtur i Norge og vil holde presentasjoner for NNUGs avdelinger i Oslo, Kristiansand og Bergen.

LES OGSÅ: Trenger SOA-evangelister

NNUG er er en brukergruppe for utviklere som jobber med Microsofts .NET teknologier. Formålet med NNUGer å utveksle erfaringer om .NET. NNUG har 7 avdelinger i Norge med tilsammen ca 1300 medlemmer. Oslo-avdelingen er den største med i overkant av 700 medlemmer.

Christian Weyers blogg er tilgjengelig på denne websiden.

LES OGSÅ: Alt om SOA, helt gratis!

Les om:

Enterprise