Sterk vekst for Agresso

Sterk vekst for Agresso

Norskutviklede erp-løsninger gikk unna som varmt hvetebrød i årets tredje kvartal.

Programvareselskapet Unit 4 Agresso, som leverer norskutviklede erp-løsninger, fikk en omsetning på 95,7 millioner euro i tredje kvartal. Det er en økning på 37 prosent i forhold til samme periode i fjor.

I en pressemelding skriver Unit 4 Agresso at kvartalet vanligvis preges av lav aktivitet på grunn av sommerferie, men dette året kan selskapet vise til en vesentlig økning i ordreinngang sammenlignet med tidligere år.

- Den største ordren kommer fra offentlig sektor i Frankrike og var på over 2 millioner euro, mens Storbritannia også hadde høy aktivitet med en rekke nye store ordrer.

LES OGSÅ: Vil lage fritt økonomisystem

Også Norge og Norden leverer varene.

- I Benelux, Skandinavia og Nord-Amerika leverte selskapene også gode resultater. Mot slutten av kvartalet ble dessuten en større avtale på 850 000 euro inngått innenfor spansk helsevesen, heter det i meldingen.

Konsernet hadde også i en økning i driftsresultatet (EBITDA) på 63 prosent til 16,8 millioner euro.

- Et sterkt tredjekvartal som dette bidrar til optimisme for utviklingen. Dette er spesielt viktig nå som vi er inne i en periode med økonomisk turbulens og generell usikkerhet, sier administrerende direktør Helge Strypet i Agresso Norge.

Les om:

Enterprise