Sterke resultater for 3 Step It

Sterke resultater for 3 Step It

Inntektene økte med 50 prosent i første kvartal i år.

3 Step It rapporterer en omsetning på 95,7 millioner kroner i første kvartal 2014, tilsvarende en vekst på 25 prosent fra Q4 i fjor og også tilsvarende en økning på over 50 prosent fra første kvartal i fjor.

Sammenliknet med første kvartal i 2013, hadde vi en økning på 55,2 prosent. Momentet har vi med oss i inneværende kvartal, så vi er svært optimistiske for halvåret. EBITDA for første kvartal endte på solide 1,2 millioner, sier Truls K. Buchar, salgsdirektør i 3 Step IT.

Markedstrender

Markedet for leasing av it, kontor og data skal ha gått igjennom en svak nedgang på -3,6 prosent fra Q4 2013 til Q1 2014 ifølge tall fra Finansieringsselskapenes forening. Sammenliknet med første kvartal i 2013, hadde totalmarkedet en økning på 4,1 prosent.

- At vi vokser raskere enn markedet er gledelig og i tråd med vår målsetning. Vår analyse viser at vi nå har en markedsandel på 9,6 prosent, og er fjerde største aktør i markedet for finansiering av IT, kontor og data, sier Buchar.

- Vi har et knallsterkt og unikt produkt og ønsker å bli nummer én også i Norge, men da må vi utvide og bli regionale. Vi har derfor nylig utvidet med kontorer i både Bergen og Stavanger, avslutter han.

Les om:

Enterprise