Sterkt kvartal fra Cisco

Sterkt kvartal fra Cisco

Cisco leverte en resultatvekst på hele 37 prosent i forhold til første kvartal i fjor.

På verdensbasis endte nettverksgiganten Ciscos omsetning i første kvartal 2008 på 9,6 milliarder dollar. Dette gir en vekst på 17 prosent i forhold til samme tid i fjor. Resultat etter skatt ble 2,2 milliarder dollar, noe som er en vekst på 37 prosent fra første kvartal 2007.

Også Cisco Norge leverte solide resultater i første kvartal av regnskapsåret 2008, og vokste vesentlig raskere enn morselskapet. Cisco Norge opplever vekst innen alle sine produktområder, med særlig sterk vekst innenfor områdene enhetlig kommunikasjon og sikkerhet. I tillegg er det inngått flere store kontrakter i samarbeid med partnere dette kvartalet, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ser at Norge leder an i overgangen til Web 2.0, en fellesbetegnelse for neste generasjons webtjenester hvor internett brukes til samarbeid og samhandling. Med overgangen til Web 2.0 akselereres blant annet veksten i videotrafikk over nettet, noe som skaper økt etterspørsel etter Ciscos produkter og tjenester, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

LES OGSÅ: Enhetlig kommunikasjon krever ingen revolusjon

Les om:

Enterprise